15 травня 2024 року на кафедрі міжнародної економіки відбувся науковий вебінар для науково-педагогічних працівників та аспірантів кафедри на тему “Міжнародне академічне співробітництво із Західно-Сіднейським університетом (Австралія)” за участю відділу міжнародних зв’язків Департаменту міжнародного співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського. Вебінар проводили учасники міжнародного проєкту, який реалізовувався у рамках Альянсу GISU упродовж 2022-2023 років: Сергій ВОЙТКО, Олена КОРОГОДОВА, Анна КУХАРУК, Наталя СКОРОБОГАТОВА. Докладна інформація наводиться у прикріпленої презентації. 
До участі в засіданні були запрошені студенти наукових гуртків “Міжнародне науково-технічне співробітництво в умовах Індустрії 4.0”, який очолює завідувач кафедри, д.е.н., професор Сергій Васильович Войтко, та “Організаційно-економічний механізм розвитку підприємницької діяльності” (керівник д.т.н., професор Олег Анатолійович Гавриш, заступник керівника к.е.н., доцент Олена Олександрівна Корогодова).
На початку вебінару вступне слово виголосив завідувач кафедри міжнародної економіки д.е.н., професор Сергій Войтко, який повідомив, що кафедра міжнародної економіки ініціювала підписання меморандуму між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Західно-Сіднейським університетом (Австралія).
Після цього Надія Коновалова, провідний фахівець Відділу міжнародних зв’язків Департаменту міжнародного співробітництва, розповіла про нові можливості співпраці, які відкриваються перед студентами кафедри міжнародної економіки, факультету менеджменту та маркетингу та всього університету.
Далі Олена Корогодова, координатор наукової діяльності кафедри міжнародної економіки, к.е.н., доцент, висвітлила напрями спільних досліджень і роль реалізованого міжнародного проєкту, головним координатором якого був Західно-Сіднейський університет (Австралія), у зміцненні міжнародного партнерства.
Анна Кухарук, доцент кафедри міжнародної економіки, к.е.н., представила основні результати проведеного наукового дослідження у рамках реалізації міжнародного проєкту та детально розкрила особливості, зазначені у звіті.
Наталя Скоробогатова, доцент кафедри міжнародної економіки, к.е.н., координатор міжнародної діяльності кафедри, окреслила напрями міжнародного науково-технічного співробітництва та розповіла про міжнародні та білатеральні зустрічі, що відбувалися протягом реалізації проєкту з колегами із Західно-Сіднейського університету та інших закладів вищої освіти світу.
Після цього відбулось обговорення підписання Меморандуму. 
Шановні відвідувачі сторінки кафедри! Ви також можете зробити пропозиції спільних досліджень з новими стейкхолдерами кафедри міжнародної економіки із Західно-Сіднейського Університету (Австралія).  Запрошуємо заповнити анкету https://forms.gle/dq8NsJZzTRGyt4ur5