У рамках проекту “NTNU-KPI Collaboration within Industry 4.0 Education” програми Eurasia оголошено про початок прийому заявок на включене навчання у Норвезькому університеті природничих і технічних наук (НТНУ) на осінній семестр 2020-2021 навчального року у м. Йовік, Норвегія. Витрати на навчання покриваються за рахунок проекту. Метою проекту “NTNU-KPI Collaboration within Industry 4.0 Education” є створення привабливої освіти за програмою «Стале виробництво» шляхом обміну знаннями між НТНУ і KПІ ім. Ігоря Сікорського. Вимоги до учасників конкурсу:
  1. Конкурс відкритий для студентів 1 курсу магістратури Механіко-машинобудівного інституту та Факультету менеджменту та маркетингу.
  2. Студент має підготувати матеріали магістерської дисертації до 01 липня 2020 року з готовністю 90 %.
Порядок подачі заявок:
  1. Кандидати мають заповнити онлайн форму за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/1GzHV5eAq5ssKF0Nq-ZIRoGfE8a97xx6_KLJUT3H5BBY/edit
  1. Надіслати необхідні документи на електронну адресу eurasia2018@ukr.net.
Перелік необхідних документів для участі в конкурсі: – мотиваційний лист; – анотація магістерської дисертації; – сертифікат знання англійської мови на рівні В1 чи вище; – рекомендаційний лист від наукового керівника; – виписка оцінок з особової справи; – копія диплому бакалавра та додатку до нього; – творчі досягнення (публікації, призові місця на олімпіадах, патенти тощо). Кінцевий термін подання: 01 березня 2020 року. За консультацією звертатись за телефоном +38(098)-712-35-09 (Ольга)