Колектив кафедри міжнародної економіки вітає студента 4-го курсу Біловола Артема з перемогою у Всеукраїнській олімпіаді з кількісних методів в економіці та бажає подальших успіхів у навчанні, науці та роботі!

“Перемога у змаганні є завжди неочікуваністю, особливо коли розраховуєш лише на відзнаку за участь. Так, у листопаді дізнавшись про олімпіаду з кількісних методів в економіці від Київської школи економіки, я вирішив взяти участь просто для перевірки своїх сил.

І-й етап олімпіади виявився відбірковим і проходив у режимі онлайн. Він містив 20 тестів і 1 годину на роздуми. Завдання були нескладні, але потребували знань з мікроекономіки та особливо хорошої логіки, що відсіяло початкових 350 учасників лише до 50.

На ІІ-му етапі я уже особисто з’явився у «школі» і зіткнувся із аналогічним завданням: 20 тестів і 1 година часу. Після виходу із аудиторії нас нагодували піцою і соком, що суттєво зняло напруження після змагання. А надалі провели цікаву лекцію від спонсорів і вручили дипломи переможцям. На моє здивування я став одним із них та отримав сертифікат від компанії-спонсора із запрошенням на роботу.

Наступним учасникам олімпіади я би порадив звернути увагу на практичне використання своїх навичок по економіці та побудову логічних зв’язків між економічними категоріями, а також вірити у себе і не ігнорувати можливості, які дає нам життя”.

Артем Біловол

bilovol2 bilovol1