«Ця зустріч була дуже корисною та інформативною. Але перш за все це був неймовірний заряд мотивації, поштовх до дії. Після слів Юрія є над чим задуматись, є що переглянути в собі».

Кузьміна Вероніка

«Хочу подякувати Вам за цікаву історію успіху! Завдяки таким прикладам і живому спілкуванню з людьми, які не скаржаться на умови, а створюють їх самі, виникає неймовірне бажання діяти в такому ж напрямку і починати мислити більш глобально».

Громадська Аліна

«Я б хотіла частіше брати участь в таких зустрічах, адже мало того, що я дізнаюсь щось нове, так ще й надихаюсь, заряджуюсь енергією цієї людини та мотивацією».

Батейко Вікторія

«Ця зустріч особисто для мене була перш за все мотиваційною. Після всього почутого одразу з’явилося бажання працювати по максимуму і пробувати себе у різних напрямах start-up бізнесу, і не тільки. Сподобалась легка і невимушена атмосфера, яка панувала під час зустрічі. Хочу аби такі заходи відбувались частіше».

Кравчук Юлія

«Коротко і ясно. Саме так пройшла (і повинна проходити) розмова з людиною, з людиною, що зробила себе».

Киба Дмитро

«Цікаво було перейняти досвід та поспілкуватися з людиною, яка дійсно пройшла шлях створення та успішного розвитку не одного start-up проекту. Юрій Цвіркун відкрито й невимушено розповідав про тонкощі ведення бізнесу й дав відповіді на всі питання, що нас цікавили. Такі майстер-класи надзвичайно мотивують та відкривають шляхи до розвитку власної ідеї».

Потапова Вікторія

«Зустріч із Юрієм Цверкуном було плідною та змістовною. Головне, що хотів донести до аудиторії спікер – мотивацію до саморозвитку. Під час заходу я зрозумів, що не потрібно боятися своїх невдач, адже з кожною невдачею збільшується твій досвід, тому ймовірність успіху зростає».

Зробок Олексій