Оцінюванню ESG-ризиків у контексті розбудови корпоративної соціальної відповідальності була присвячена гостьова лекція Ренати Яресько, яка відбулася у дистанційному форматі 07 жовтня 2024 року у рамках вивчення дисципліни «Соціальна відповідальність» студентами магістерської програми.

Наша випускниця, а нині сертифікований ризик-менеджер, член експертної ради ESG Liga, кандидат економічних наук, Рената Яресько представила слухачам новітні підходи до розбудови успішного бізнес-середовища на засадах концепцій ESG ((Environmental (навколишнє середовище), Social (соціальний аспект), Governance (управління)) та корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).

Лектор детально розкрила відмінності між принципами ідентифікації бізнес-ризиків і ESG-ризиків, акцентувала увагу на так званому «грінвошінгу» та обґрунтувала тезу про те, чому ESG не просто тренд, а нова парадигма ведення бізнесу.

Слухачі активно долучилися до обговорення актуальної теми, продемонструвавши високий рівень знань з дисципліни «Соціальна відповідальність» та розуміння проблем, пов’язаних з необхідністю управління ризиками КСВ.