Студенти кафедри міжнародної економіки факультету менеджменту та маркетингу разом зі студентами інших кафедр отримали унікальну можливість відвідати офіс компанії-стейкхолдера ФММ — PwC, однієї з провідних аудиторських компаній “Великої четвірки”.  Ця екскурсія стала справжнім святом для майбутніх економістів, адже дозволила заглянути за лаштунки роботи престижної фірми. 

Під час заходу студенти мали змогу обговорити з аудиторами PwC тему “Кар’єра в аудиті з PwC: швидкий старт, великі можливості”. Це була чудова нагода дізнатися про перспективи кар’єрного зростання та різноманіття можливостей, які відкриваються перед молодими фахівцями.

Учасники також дізналися більше про саму компанію PwC, її цінності та підходи до роботи. Відвідування офісу дало можливість не лише ознайомитися з робочим середовищем, а й відчути атмосферу динамічної команди професіоналів. Варто зазначити, що студент 4-го курсу ОПП Міжнародна економіка Валентин Хаджи вже другий рік поспіль успішно використовує можливості дуальної форми освіти саме в компанії PwC.

Екскурсія відбулася 18 вересня з 16:00 за адресою: Київ, вул. Жилянська, 75 (Бізнес Центр “Євразія”). Ця подія дозволила поєднати теоретичні знання з практичним досвідом у реальному бізнес-середовищі. Участь у заході взяли майбутні бакалаври і магістри ОПП Міжнародна економіка, які прагнуть розвивати свою кар’єру у сфері аудиту та фінансів.

Пропонуємо ознайомитися з враженнями студенток групи УС-32, Кравчук Дарʼі та Салахович Анастасії:

“PwC (PricewaterhouseCoopers)- це одна з найбільших у світі аудиторських та консалтингових фірм. Вона має гарну репутацію та пропонує широкий спектр послуг для бізнесу. Ми були раді побачити найбільший їхній офіс в Україні та поспілкуватися з працівниками. Під час цікавої лекції та екскурсії виникла мотивація дізнатись і спробувати себе в сфері аудиту та консалтингу , відповідно ми зробили корисні висновки. Емоції переповнювали після закінчення екскурсії 😍 Ми натхненні , що отримали такий потужний досвід в своєму житті!”

Студент 3-го курсу ОПП Міжнародна економіка Володимир Слобоженюк зазначив, що “екскурсія до офісу однієї з аудиторських компаній «Великої четвірки» PwC дозволила зсередини зрозуміти головні аспекти діяльності аудиторів. Під час невеличкої презентації лектори розповіли про неочевидні на перший погляд, але надважливі риси аудиту, що існують на практиці. Окремо слід наголосити на дружній атмосфері, що панує в офісі серед працівників й дозволяє обмінюватися досвідом. Раджу всім зацікавленим в сфері аудиту при можливості відвідати офіс PwC”.

Студентка 2-го курсу магістратури ОПП Міжнародна економіка Ольга Моргос також поділилась враженнями: “Компанія PwC вразила своєю професійністю, пропонуючи широкі можливості для розвитку кар’єри студентів, що є дуже важливим для випускників університетів. Відвідавши екскурсію офісом, я побачила, як PwC цінують інновації та підтримують своїх працівників у досягненні найкращих результатів у своїй професії та діяльності компанії загалом”. 

Дякуємо студентам та представникам компанії за надані фотографії.