11-12 квітня 2019 року, згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 року, на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Інвестування”.

Конкурсні завдання включали комп’ютерні тестові питання та вирішення практичних задач. У олімпіаді за першим (бакалаврським) рівнем взяли участь 55 студентів з різних закладів вищої освіти України. Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” представляли студенти третього та четвертого курсів спеціальності “Міжнародна економіка” Бердичевська Марія, Потапова Вікторія, Шестопалова Анастасія, які були переможцями І-го етапу олімпіади (локальний внутрішньо-університетський рівень). Підготовку студентів до олімпіади здійснювала доцент кафедри міжнародної економіки к.е.н. Н.Є. Скоробогатова.

Колектив кафедри міжнародної економіки вітає переможницю ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Інвестування” за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти Потапову Вікторію, яка посіла третє місце та була нагороджена дипломом ІІІ-го ступеня, та Шестопалову Анастасію, яка нагороджена грамотою за творчий підхід, проявлений при виконанні завдань!

Всеукраїнська олімпіада з дисципліни “Інвестування”